top of page
Bestyrelse og vedtægter

Herunder er en kort introduktion af de valgte bestyrelsesmedlemmer, uddybende profil kommer senere. Nederst på siden kan du downloade vores vedtægter som PDF.

ib pas.JPG

Ib Olesen

Næstformand

Ib har har været maskinfører og halinspektør og har flere uddannelser bl.a. som instruktør og coach. Han har de sidste 15 år helliget sig en tilværelse som fritidslandmand. Læs mere her.

Gitte.jpg

Gitte Ulsø

Bestyrelsesmedlem

Gitte har en pædagogisk diplom-uddannelse samt en coach-uddannelse. Hun er også uddannet zoneterapeut, regressions-terapeut og demens-koordinator og driver Helhedscenteret. Læs mere her.

DSC01237-001.JPG

Peder Wood-Pedersen

Bestyrelsesmedlem

Peder er hortonom og selvlært projektudvikler, bl.a. omkring det økologiske gods Knuthenlund, Lyttesholm Naturcenter og Pilgrimsruten. Arbejder med certificering. Læs mere her.

Magnus.JPG

Magnus Christensen

Suppleant

Magnus er lærer og uddannet som instruktør og kredsunderviser hos Danmarks Jægerforbund. Han driver gården Drustrupgård sammen med Lisa, hvor de har dyr og dyrker grøntsager. Se mere her.

DSC03224.JPG

Troels Lyndelse

Formand

Troels er lærer, merkonom og master i landdistriktudvikling og landskabsforvaltning. Han passer et hobbylandbrug med dyr, som han udvikler til terapihaven Hepaticana. Læs mere her.

Lisa.JPG

Lisa Søndergård

Bestyrelsesmedlem

Lisa er lærer og forfatter til bogen "Livets Maskine – Vores fysiologiske bevidsthed". Hun driver Livsmod Nord på gården Drustrupgård hvor hun bor sammen med Magnus. Se mere her.

IMG_0418 Morten.JPG

Morten Overgaard

Bestyrelsesmedlem

Morten er uddannet økonom med speciale i HR og organisation. Har arbejdet indenfor IT, detailhandel og industri samt i projekter til erhvervs- og byudvikling. Se mere her.

DSC01165-001.JPG

Jørgen Fjord

Bestyrelsesmedlem

Jørgen er speciallæge i almen medicin og psykoterapeut og uddannet i bl.a. gestalt-, krops- og kognitiv terapi. Anlægger p.t. terapihave ved Båring Vig. Læs mere her.

DSC01163-001.JPG

Henrik Adrian

Suppleant

Henrik er uddannet hos CENAPS Europe som misbrugsbehandler og har stiftet Værestedet S.A.C.S., et stof- og alkoholfrit fristed for unge og voksne. Læs mere her.

Download

vedtægter

Vedtægter PDF

FLERE GREEN CARE VIRKSOMHEDER - MEN PÅ DE RIGTIGE VILKÅR

Som man kan læse andetsteds, er et af de erklærede mål for Forum for Grøn Sundhed at medvirke til udbredelsen af Green Care virksomheder som anerkendte behandlingssteder i Danmark. Indtil dette bliver en realitet beder vi vores medlemsvirksomheder om at tilslutte sig vores etiske retningslinjer, som du finder her... På den måde søger vi at bane vejen for en standard, kommende virksomheder kan arbejde ud fra. Da vi er en nystiftet forening og endnu ikke har afholdt et møde for de tilknyttede virksomheder, er der tale om et udkast - input og kommentarer er velkomne!

sunflowers-6282647_1920.jpg
bottom of page