top of page

Flere skal opleve Grøn Sundhed

Du kan melde dig in her og blive en del af en lokal afdeling af vores græsrodsbevægelse, Solsikkerne, eller selv oprette en ny gruppe hvor du bor. Se mere på Solsikkerne.dk

Vi ønsker nemlig at starte en folkebevægelse, der får flere ud i naturen og til steder, hvor omgivelserne harmonerer med naturen og danner en gunstig ramme om naturoplevelser, naturterapi og naturarbejde. Det handler nemlig både om at nyde og at yde – at få noget fra naturen, som kun naturen kan give, og at give noget tilbage til naturen, så naturen trives og bevares til gavn og glæde både for naturens levende væsener og for mennesker.

Medlemskab i to niveauer

Du kan melde dig som støttemedlem eller aktivt medlem - se herunder.

Priserne har vi sat, så alle kan være med - og forhåbentlig opleve, at de får noget for pengene! Prisen for virksomheder er det dobbelte af personlige medlemskaber, fordi virksomheder kan trække det fra i deres regnskab. Så i realiteten er det samme pris.

Merprisen for de aktive medlemskaber går til at købe flyers, t-shirts og penne m.m., så aktive medlemmer kan være med til at synliggøre Forum for Grøn Sundhed.

Tak for din opbakning!

DSC00855.JPG
GCD_logo_RØD_badge.png

Støttemedlem

Person: 150 kr.
Virk./org.: 300 kr.

Betingelse: Betale kontingent – ellers ingen krav.

GCD logo ORANGE badge.png

Aktivt medlem

Person: 300 kr.
Virk./org.: 600 kr.

Betingelse: Betale kontingent og deltage i synliggørelse af Green Care Danmark efter bedste evne. Du modtager vores supportpakke.

bottom of page