top of page

Det arbejder vi for - 1

Vi skal have flere green care steder!

Rundt omkring i det danske landskab findes der stadig steder, hvor der er stille om dagen og stjerneklart om natten. Her finder man også af og til nogle af de steder, der har det, amerikanerne kalder wow-effekt - blot på grund af naturen, landskabet og beliggenheden.

Nogle af disse steder er nu ved at blive forvandlet til terapihaver, men også midt i storbyen og i forstæderne rundt omkring arbejder flere med at skabe smukke rammer, der visuelt virker beroligende, og som byder på anderledes sanselige oplevelser, end dem man finder i det bebyggede miljø.

På hjemmesiden www.terapihave.info kan du se de forskellige terapihaver, som vi har besøgt, og måske klikke videre til deres egne hjemmesider og se, hvor langt de er kommet, og hvad der er deres fokus og formål...

Nyt i 2022: Green Care Camps

For at skabe bedre muligheder for at vi kan få green care steder rundt om i landet, lancerer vi nu konceptet Green Care Camps, som har fået sin egen hjemmeside.

I kølvandet på corona-krisen har det jo været meget omtalt, hvordan danskere søger ud i naturen. Men da ikke alle har muligheden, har vi indgået et samarbejde med Landsforeningen for Førtidspensionister om Green Care Camps. På en Green Care Camp er deltagerne med til at skabe det bæredygtige liv på Green Care stedet, samtidig med at de får mulighed for at finde lykke og nydelse i naturen og arbejde med selvudvikling gennem er række workshops og foredrag. Klik på logoet og se mere...

Green Care Camps logo fill.png

Bliv ét med naturen

GCC-FB.png
bottom of page