top of page
ib pas.JPG

Her er min historie om Grøn Sundhed - Ib

Hvert medlem af bestyrelsen har en personlig baggrund for deres engagement

Min interesse for ”Forum for Grøn Sundhed” er opstået, fordi jeg gerne vil være med til at gøre et stykke arbejde for en sundere og bedre verden, i den forbindelse er projektet ”Ud på Gården” noget, jeg rigtig gerne vil være med til at søsætte.

Jeg er 72 år og gift med Gitte. Har haft et arbejdsliv siden jeg var 14 år og har været landbrugsmedhjælper i 60`erne, den gang det var hyggeligt at være på landet.

Jeg har været maskinfører de første 15 år af mit arbejdsliv. Derefter 30 år som Halinspektør, hvor jeg var med til at bygge et center op med svømmehal - idrætshal – fitnesscenter og udendørs faciliteter, så som tennisbaner og fodboldbaner.

Samtidig var jeg aktiv foreningsleder som fodboldtræner – håndboldtræner og har deltaget i bestyrelsesarbejde i mange år.

I mit job som leder af et idrætscenter, kom jeg daglig i kontakt med alle aldersgrupper hvor min interesse mest lå blandt de unge mennesker.

I min tid som halinspektør var jeg samtidig deltidsbrandmand i 25 år og de sidste 15 år som indsatsleder har i den forbindelse taget flere uddannelser bl.a. som instruktør

Har taget uddannelse som coach ved Sofia Manning i 2005 og de sidste 15 år har jeg helliget mig en tilværelse som fritidslandmand, hvor jeg dyrker økologiske grønsager som sælges i vores gårdbutik, derudover udlejer jeg mig selv som maskinfører, når nogen har brug for mig.

bottom of page