top of page
Bestyrelse og vedtægter

Herunder er en kort introduktion af de valgte bestyrelsesmedlemmer, uddybende profil kommer senere. Nederst på siden kan du downloade vores vedtægter som PDF.

DSC01237-001.JPG

Peder Wood-Pedersen

Kasserer

Peder er hortonom og selvlært projektudvikler, bl.a. omkring det økologiske gods Knuthenlund, Lyttesholm Naturcenter og Pilgrimsruten. Læs mere her.

20200614_144233.jpg

Annette Gry Svåbæk

Bestyrelsesmedlem

Annette er uddannet lærer og NLP-master coach. Hun arbejder på at indrette en terapihave på Fejø og er også kendt som troubadour med "Livets Sange". Læs mere her.

DSC01165-001.JPG

Jørgen Fjord

Bestyrelsesmedlem

Jørgen er speciallæge i almen medicin og psykoterapeut og uddannet i bl.a. gestalt-, krops- og kognitiv terapi. Anlægger p.t. terapihave ved Båring Vig. Læs mere her.

DSC02036.JPG

Troels Lyndelse

Formand

Troels er lærer, merkonom og master i landdistriktudvikling og landskabsforvaltning. Arbejder på at udvikle terapihaven Hepaticana. Læs mere her.

DSC01163-001.JPG

Henrik Adrian

Næstformand

Henrik er uddannet hos CENAPS Europe som misbrugsbehandler og har stiftet Værestedet S.A.C.S., et stof- og alkoholfrit fristed for unge og voksne. Læs mere her.

Lærke.jpg

Lærke Marie Lyndelse

Suppleant

Lærke læser til kandidat i sociale interventionsstudier på RUC, som handler om at designe og implementere positive forandringer for mennesker. Læs mere her.

Download

vedtægter

Vedtægter PDF

FLERE GREEN CARE VIRKSOMHEDER - MEN PÅ DE RIGTIGE VILKÅR

Som man kan læse andetsteds, er et af de erklærede mål for Forum for Grøn Sundhed at medvirke til udbredelsen af Green Care virksomheder som anerkendte behandlingssteder i Danmark. Indtil dette bliver en realitet beder vi vores medlemsvirksomheder om at tilslutte sig vores etiske retningslinjer, som du finder her... På den måde søger vi at bane vejen for en standard, kommende virksomheder kan arbejde ud fra. Da vi er en nystiftet forening og endnu ikke har afholdt et møde for de tilknyttede virksomheder, er der tale om et udkast - input og kommentarer er velkomne!

Mælkebøtte Meadow
bottom of page