top of page

Det bobler under overfladen

– 29. september slipper vi visionen for 2022 løs i Gørlev


Enghaven 10 i Gørlev - Værestedet SACS, hvor vi holder generalforsamling og fest 29. september 2021.

Nu har det varet over et år!

Rigtig mange frivillige foreninger, der gerne vil gøre en forskel både for medlemmerne og for samfundet som helhed, har haft en hård tid med alle de restriktioner, samfundet har været underlagt.

Det har været svært at finde ud af, hvordan de planlagte begivenheder og projekter kunne blive til virkelighed, for hvordan får man noget til at ske, når man ikke må mødes og ikke kan få udført ting i fællesskab?

Green Care Danmark er ingen undtagelse, og det har naturligvis præget vores kommunikation eller mangel på samme. Vi har ikke haft noget positivt, vi kunne melde ud, og vi har ikke ønsket at bidrage til debatten med nedslående meldinger. Så vi har været tavse på hjemmesiden og de sociale medier…

MEN: Vi har ikke siddet på hænderne! Tværtimod! Vi har faktisk haft rigtig travlt under overfladen, for Danmark har jo vist, at når krisen kradser, er naturen den resurse, flest søger ud i for at finde ro og overskud igen. Og det har vi ladet os inspirere af: Vi har lagt hovederne i blød og talt med en række mennesker, der deler vores optagethed af at gøre en forskel på den gode måde. Og derfor kan vi nu til vores første ordinære generalforsamling præsentere en hel vifte af tiltag under den fælles titel ”Vision 2022”. Vi har spændt buen hele 2021 – nu skal vi ramme målet i 2022. Og vi har sat målet højt, så vi virkelig kan gøre en forskel for danskernes fysiske og mentale sundhed!

Så følg med fra nu af… og kom til vores festlige generalforsamling, hvor vi i fællesskab fejrer, at vi igen kan mødes om bål og grill i naturen. Det bliver i Gørlev d. 29. september, hvor vi kan præsentere visionen og skabe den energi, der skal til for at føre den ud i livet. Vel mødt!

15 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page