top of page

Nye tider – nye muligheder – nye priser

Her er det nyeste indlæg i vores medlemsforum - vi vil gerne opfordre alle nye medlemmer til at oprette sig som medlemmer på hjemmesiden, så det bliver nemt at få disse nyhedsbreve ud til alle...

Kære medlem af Forum for Grøn Sundhed - kære Solsikker!

Vi har nu taget hul på vores tredje år, og det gør vi med større ambitioner, en større bestyrelse og et højere aktivitetsniveau. Fremover mødes bestyrelsen først i hver måned, og vi forventer også et højt aktivitetsniveau både i foreningen og i vores græsrodsbevægelse, Solsikkerne, som er i gang med at brede sig til hele landet med lokale afdelinger.

Det er fortsat muligt at være med i Solsikkerne helt gratis, for vi ønsker at alle kan rummes i vores fællesskab uanset deres økonomiske situation. Til gengæld har bestyrelsen besluttet, at prisen for medlemskab af Forum for Grøn Sundhed justeres, så vi får bedre mulighed for at gøre noget aktivt. Derfor er prisen for et personligt medlemskab nu 300 kr. og man kan for 150 kr. blive optaget som støttemedlem. Du kan støtte Grøn Sundhed som medlem gennem Mobile Pay Box 0154FR eller ved at indsætte beløbet på foreningens konto i Danske Bank Nykøbing: 4386 4386391475.

Da selvstændigt erhvervsdrivende og andre virksomheder har mulighed for at trække udgifter til medlemskab fra i regnskabet og derved få et skattefradrag, har vi valgt at virksomheder fortsat betaler det dobbelte i kontingent. På den måde får vores forening indirekte statsstøtte 😊

Vi har været så heldige at flere nye medlemmer er kommet til, og vi har modtaget en donation fra en anden forening, så vi har kunnet sætte gang i tryk af brochurer og T-shirts m.m., så det betyder, at de lokale afdelinger nu kan gå ud og tiltrække nye medlemmer, så fællesskabet omkring natur, dyr og sundhed kan vokse. Vi arbejder lige nu på at komme med et medlemstilbud, der kan gøre det attraktivt særligt for stressramte mænd at blive medlemmer, og flere tilbud er i støbeskeen. Så husk at oprette dig som medlem i forummet på vores hjemmeside, så du modtager vores nyhedsbrev og kan blive opdateret.

Klik HER for at se indlægget i medlemsforum!

24 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page